Δική του ιστοσελίδα απέκτησε ο Χάρι Πότερ - iefimerida.gr

Δική του ιστοσελίδα απέκτησε ο Χάρι Πότερ

Χάρι Πότερ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον κόσμο του Χάρι Πότερ, ήρωα της συγγραφέως Τζ.Κ.Ρόουλινγκ, θα μπορούν να απολαμβάνουν από τον Απρίλιο οι θαυμαστές του μικρού μάγου, καθώς τότε θα τεθεί σε λειτουργία η ιστοσελίδα Pottermore.

Εκτός από περιήγηση στον κόσμο του Χάρι, οι επισκέπτες τις ιστοσελίδας θα μπορούν να αγοράζουν σχετικά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων e-books με τις περιπέτειές του.

Ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα αναφέρει ότι το Κατάστημα Pottermore θα υποδεχτεί σύντομα τους θαυμαστές του αφού καθυστέρησε τα εγκαίνιά του που ήταν προγραμματισμένα για τον περασμένο Οκτώβριο.

Οι δημιουργοί του έχουν κάνει τις σχετικές δοκιμές για την λειτουργία του και δήλωσαν ότι έκαναν κάποιες αλλαγές ώστε να είναι πιο εύκολο στη χρήση του για τα εκατομμύρια που αναμένεται να το επισκεφθούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ