Ο Δήμος Πειραιά ανακαλεί τα ειδοποιητήρια για οφειλές προς το Δημόσιο - iefimerida.gr

Ο Δήμος Πειραιά ανακαλεί τα ειδοποιητήρια για οφειλές προς το Δημόσιο

Ο Δήμος Πειραιά ανακαλεί τα ειδοποιητήρια για οφειλές προς το Δημόσιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aκυρώνεται οποιαδήποτε διαδικασία έχει κινηθεί εναντίον οφειλετών του δήμου Πειραιά, στο πλαίσιο της εφαρμογής του Νομοθετικού Διατάγματος 356/74, με εντολή του Δημάρχου, Βασίλη Μιχαλολιάκου.

Σημειώνεται ότι η αρμόδια υπηρεσία του δήμου, είχε αποστείλει ειδοποιητήρια προς οφειλέτες του δήμου Πειραιά, στα οποία μεταξύ άλλων αναφερόταν ως μέτρο είσπραξης, είτε το ενδεχόμενο δήμευσης περιουσιακών στοιχείων είτε κατάσχεσής τους.

«Ως δημοτική αρχή κατανοούμε την οικονομική κατάσταση που βρίσκονται οι πολίτες, γι΄ αυτό και καμία απόφαση είσπραξης οφειλών με την απειλή κατάσχεσης ή δήμευσης περιουσιακών στοιχείων δεν θα υλοποιείται χωρίς απόφαση του δημοτικού συμβουλίου» τόνισε σε δηλώσεις του ο Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Πρόσθεσε ότι στο πλαίσιο αυτό θα εξετασθούν διεξοδικά όλα τα στοιχεία του κάθε πολίτη- οφειλέτη προς το δήμο και σε όποιους διαπιστωθεί ότι υπάρχει η δυνατότητα καταβολής, τότε θα κινηθεί η διαδικασία, αλλά πάντα με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ