Νέο έπαθλο-φωτιά για τους παίκτες του Survivor -Πώς σχετίζεται με τον μεγάλο τελικό [βίντεο] - iefimerida.gr

Νέο έπαθλο-φωτιά για τους παίκτες του Survivor -Πώς σχετίζεται με τον μεγάλο τελικό [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα ιδιαίτερο έπαθλο ανακοίνωσε χτες στους παίκτες του Survivor, ο Σάκης Τανιμανίδης.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ανακοίνωσε στους παίκτες πως από εδώ και στο εξής θα υπάρξει και ένα ατομικό αγώνισμα, εκτός από όλα τα άλλα, με αποτέλεσμα οι παίκτες ακόμη και από την ίδια ομάδα να είναι ουσιαστικά αντίπαλοι.

Ωστόσο, μόνο «μικρό» δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί το έπαθλο αυτού του νέου αγωνίσματος.

Βέβαια μπορεί αυτό να μην είναι φαγητό, αλλά αυτό δεν ένοιαξε καθόλου τους παίκτες.

«Σήμερα θα ξεκινήσουμε ένα νέο αγώνισμα. Τι το διαφορετικό έχει; Καταρχάς είναι ατομικό!», είπε αρχικά ο Σάκης Τανιμανίδης και συμπλήρωσε: «Το αγόρι και το κορίτσι που θα κερδίζουν το συγκεκριμένο ατομικό αγώνισμα, θα κερδίζουν από ένα σύμβολο. Τα σύμβολα αυτά θα σας δώσουν την δυνατότητα να έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε δύο μεγάλα έπαθλα. Στο σύντομο μέλλον θα έχετε τη δυνατότητα -με όσα περισσότερα σύμβολα έχετε- να είστε αυτός/ή που θα συναντήσει στη Δομινικανή Δημοκρατία την οικογένειά του».

Ωστόσο επεφύλασσε καλύτερο έπαθλο για τους επίδοξους νικητές. «Το δεύτερο δώρο είναι μεγαλύτερο. Ως παίκτες του Survivor υπάρχει κάτι καλύτερο από το να δείτε τις οικογένειές σας εδώ…. Με όσα περισσότερα σύμβολα έχετε συγκεντρώσει, θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε ένα εισιτήριο για μία θέση που σας πάει απευθείας στο μεγάλο τελικό!», αποκάλυψε.

Ετσι, με απλά λόγια, ο παίκτης ή η παίκτρια που θα κερδίσει περισσότερες φορές το ατομικό παιχνίδι, θα βρεθεί αμέσως στο μεγάλο τελικό!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor survivorGR survivor2018. survivor2
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ