Noodles με μήκος 5 μέτρα σερβίρει το εστιατόριο Murger Hanan του Λονδίνου και όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, οι πελάτες χρειάζεται να έχουν πολλές χαρτοπετσέτες δίπλα τους.
Τα συγκεκριμένα noodles ονομάζονται Biang Biang και πωλούνται με διαφορετικές γαρνιτούρες, όπως τσίλι, χοιρινό, ντομάτα και αυγό. Υπάρχουν επίσης χροτοφαγικές εκδοχές.
Η ζύμη για τα φρέσκα noodles γίνεται κάθε μέρα με αλεύρι, νερό και αλάτι. Η ζύμη ανακατεύετε, κόβετε και τυλίγεται σε μικρά κομμάτια. Μάλιστα, 4 κιλά ζύμης δημιουργούν 32 ξεχωριστά noodles.
Τα ζυμαρικά απλώνονται μπροστά στους πελάτες. Κάθε noodle τεντώνεται σε μήκος 2,5 μέτρων, ξεκουράζεται για 10 δευτερόλεπτα και έπειτα τεντώνεται και πάλι μέχρι να φτάσει τα 5 μέτρα.
Η συνταγή προέρχεται από την κινεζική πόλη Xi'an στην επαρχία Shan Xi και τα noodles φτιάχνονται με αλεύρι γιατί στη συγκεκριμένη περιοχή δεν υπάρχει καλλιέργεια ρυζιού.
Το εστιατόριο πουλά περίπου 90 πιάτα την ημέρα και η τιμή του ξεκινά από τις 10 λίρες.