Μάρτιν Σουλτς: «Τεράστιο βήμα για ένα βιώσιμο ελληνικό χρέος, το PSI» - iefimerida.gr

Μάρτιν Σουλτς: «Τεράστιο βήμα για ένα βιώσιμο ελληνικό χρέος, το PSI»

Μάρτιν Σουλτς: «Τεράστιο βήμα για ένα βιώσιμο ελληνικο χρέος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα βήμα προς τη διαμόρφωση του ελληνικού χρέους σε βιώσιμο επίπεδο και προς την αποκατάσταση της σταθερότητας στην ευρωζώνη, χαρακτήρισε την εθελούσια συμμετοχή των ιδιωτών πιστωτών στο πρόγραμμα ανταλλαγής ελληνικών ομολόγων, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς.

Στην ανακοίνωσή που εξέδωσε σήμερα, τονίζει ότι η εν λόγω συμφωνία αποτελεί ένα τεράστιο βήμα προς τη διαμόρφωση του ελληνικού χρέους σε βιώσιμο επίπεδο, ενώ ταυτόχρονα υπενθυμίζει ότι η επιτυχής έκβαση του PSI αποτελεί προϋπόθεση για την τελική έγκριση του δεύτερου πακέτου βοήθειας προς την Ελλάδα, ύψους 130 δισ. ευρώ.

Αυτό που χρειάζεται τώρα η Ελλάδα είναι αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που «θα δώσουν ελπίδα στους πολίτες που έχουν χάσει την εργασία τους και έχουν βυθιστεί στη φτώχεια», τονίζει ο Μάρτιν Σουλτς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ