Ο ιερέας-τέρας ασελγούσε ακόμα και σε αγόρια με διανοητικά προβλήματα - iefimerida.gr

Ο ιερέας-τέρας ασελγούσε ακόμα και σε αγόρια με διανοητικά προβλήματα

Ο ιερέας-τέρας ασελγούσε ακόμα και σε αγόρια με διανοητικά προβλήματα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία στο Μενίδι μετά από τις αποκαλύψεις για τη δράση του παιδόφιλου αρχιμανδρίτη. Αμέσως μετά τη σύλληψη του τα στοιχεία για τη δράση του έχουν πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας.

Ο αρχιμανδρίτης (φώτο: zougla.gr) ο οποίος λειτουργούσε στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένη φέρεται ότι ασελγούσε συστηματικά σε βάρος δυο ανηλίκων, 11 και 15 ετών, καθώς και ενός 19χρονου ο οποίος αντιμετωπίζει διανοητικά προβλήματα.

Από τη σχηματισθείσα δικογραφία αποκαλύπτεται ότι ο εν λόγω ιερωμένος ασελγούσε συστηματικά σε βάρος δυο ανήλικων αγοριών αλλά και ενός ενήλικα ο οποίος, όμως, αντιμετωπίζει σοβαρά διανοητικά προβλήματα.

Η αρχή του τέλους για τη δράση του ιερέα ξεκίνησε πριν από τρεις ημέρες, όταν οι γονείς των θυμάτων κατήγγειλαν τη δράση του στην Ασφάλεια Μενιδίου. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έρευνα και κατ' οίκον και εντόπισαν DVD με πορνογραφικό υλικό που πρωταγωνιστούσαν ανήλικα παιδιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ