Οι ληστές κράτησαν όμηρο τη γυναίκα και περίμεναν να επιστρέψει ο σύζυγος - iefimerida.gr

Οι ληστές κράτησαν όμηρο τη γυναίκα και περίμεναν να επιστρέψει ο σύζυγος

ληστές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρεις κακοποιοί εισέβαλαν χθες το βράδυ σε σπίτι στην περιοχή της Λακκόπετρας, αφού πρώτα κατάφεραν να παραβιάσουν την εξώπορτα. Μόλις μπήκαν στο σπίτι και απείλησαν την 67χρονη ιδιοκτήτρια με μαχαίρι και της ζήτησαν να τους δώσει ότι χρήματα έχει.

Όπως αναφέρει και το patrastimes.gr εκείνη έκανε το λάθος να τους είπι ότι δεν έχει καθόλου λεφτά, αφού τα έχει πάντα ο σύζυγός της ο οποίος έλειπε. Οι δράστες δεν πτοήθηκαν και αποφάσισαν να τον περιμένουν να επιστρέψει σπίτι προκειμένου να ολοκληρώσουν με επιτυχία το έργο τους. Έσυραν την άτυχη γυναίκα στο υπνοδωμάτιο περίμεναν από τις 19.30 μέχρι τις 20.45.

Όταν ο σύζυγός της μπήκε στο σπίτι και όταν έκλεισε την πόρτα, ακινητοποιήθηκε από τους ληστές. Οι δράστες βούτηξαν τα χρήματα που είχε πάνω του και σύμφωνα με το patrastimes.gr, πήραν το αυτοκίνητό του και έγιναν καπνός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ