Σάλος με δάσκαλο στην Κρήτη που χαστούκισε μαθητή επειδή είχε απορία- Μαζεύουν υπογραφές για να τον διώξουν [βίντεο] - iefimerida.gr

Σάλος με δάσκαλο στην Κρήτη που χαστούκισε μαθητή επειδή είχε απορία- Μαζεύουν υπογραφές για να τον διώξουν [βίντεο]

Φωτογραφία: INTIME- ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ- Μαθητές σε δημοτικό σχολείο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπογραφές έχουν μαζέψει οι γονείς σε δύο δημοτικά σχολεία στην Σητεία Κρήτης, έτσι ώστε να διώξουν εκπαιδευτικό, ο οποίος σύμφωνα με τους ίδιους χαστούκισε μαθητή επειδή είχε μία απορία.

Σύμφωνα με τους γονείς, ο λόγος της κινητοποίησης είναι η ανάρμοστη συμπεριφορά του δασκάλου εντός του σχολείου και της τάξης.

Ο εκπαιδευτικός ειδικότητας φέρεται πάντα σύμφωνα με την καταγγελία να χαστούκισε μαθητή για μία απορία, ενώ φέρεται ακόμη να υπάρχουν καταγγελίες ότι ο λόγος του είναι ακραίος και ξενοφοβικός.

Περιστατικά ακραίας συμπεριφοράς φέρεται να έχουν σημειωθεί και στα δύο σχολεία που δίδασκε μέχρι πρότινος ο εκπαιδευτικός.

Οι πρακτικές του μάλιστα είχαν ωθήσει τους γονείς να συναντηθούν μαζί του προκειμένου να ζητήσουν εξηγήσεις χωρίς ωστόσο όπως τονίζουν να λάβουν κάποια πειστική εξήγηση.

Πάντως, σύμφωνα με το δημοσίευμα, αποφασίσθηκε η μετάθεση του εκπαιδευτικού σε άλλο σχολικό συγκρότημα με στόχο να κοπάσουν οι αντιδράσεις από γονείς και παιδιά.

Πηγή:neakriti.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δημοτικό σχολείο δάσκαλος γονείς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ