Ενοχλημένη η Κομισιόν: Λυπηρό ότι αποσιωπήθηκε η συγχρηματοδότηση από την ΕΕ της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κυκλάδων - iefimerida.gr

Ενοχλημένη η Κομισιόν: Λυπηρό ότι αποσιωπήθηκε η συγχρηματοδότηση από την ΕΕ της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κυκλάδων

Ο Μαργαρίτης Σχοινάς (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ενόχληση της Κομισιόν, για την αποσιώπηση της ευρωπαϊκής συγχρηματοδότησης στην ηλεκτρική διασύνδεση των Κυκλάδων, εξέφρασε ο Μαργαρίτης Σχοινάς.

«Λυπηρό ότι η συγχρηματοδότηση από την ΕΕ της ιστορικής ηλεκτρικής διασύνδεσης των Κυκλάδων αποσιωπήθηκε στη σημερινή κάλυψη των εγκαινίων. Σε μια εποχή που η Ευρώπη βάλλεται, σημαντικό να τονίζεται ο ρόλος της ΕΕ στην αναπτυξιακή ανάταξη της χώρας», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Λυπηρό ότι η συγχρηματοδότηση από την ΕΕ της ιστορικής ηλεκτρικής διασύνδεσης των Κυκλάδων αποσιωπήθηκε στη σημερινή κάλυψη των εγκαινίων. Σε μια εποχή που η Ευρώπη βάλλεται, σημαντικό να τονίζεται ο ρόλος της ΕΕ στην αναπτυξιακή ανάταξη της χώρας. @CorinaCretuEU https://t.co/fdc2WI51Mm

Ο Αλέξης Τσίπρας ταξίδεψε τη Δευτέρα στη Σύρο, για την τελετή εγκαινίων του έργου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ