Πούτιν, Μπερλουσκόνι και Μεντβέντεφ, έτοιμοι για...σκι - iefimerida.gr

Πούτιν, Μπερλουσκόνι και Μεντβέντεφ, έτοιμοι για...σκι

Πούτιν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βόλτα στα χιόνια και σκι έκανε ο τέως Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι κατά την επίσκεψή του στην Μόσχα προκειμένου να συναντήσει τον Βλαντιμίρ Πούτιν και να τον συγχαρεί για την εκλογική του νίκη.

Ο φακός κατέγραψε θερμούς εναγκαλισμούς του Μπερλουσκόνι με τον απερχόμενο πρόεδρο Ντμίτρι Μεντβέντεφ και έναν πιο συγκρατημένο χαιρετισμό με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, υπό τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στο δημοφιλές χιονοδρομικό κέντρο Krasnaya Polyana κοντά στο Σότσι.

Χθεσινό στιγμιότυπο δείχνει τους τρεις άνδρες να δειπνούν σε εστιατόριο της περιοχής, συνοδευόμενοι από ξανθιά- αγνώστων λοιπών στοιχείων- που προφανώς είναι μεταφράστρια. Σήμερα η παρέα φωτογραφήθηκε χαμογελαστή, με φόντο τα χιόνια.

Ο Μπερλουσκόνι υπήρξε ένας από τους πιο στενούς συμμάχους του Πούτιν και έχει επισκεφθεί αρκετές φορές την Ρωσία, όχι μόνο στα πλαίσια επίσημων διπλωματικών ταξιδιών, αλλά και για πιο προσωπικούς λόγους, όπως π.χ. για να γιορτάσει τα γενέθλια του φίλου του.

Πούτιν, Μπερλουσκόνι και Μεντβέντεφ, έτοιμοι για...σκι  | iefimerida.gr 0
Πούτιν, Μπερλουσκόνι και Μεντβέντεφ, έτοιμοι για...σκι  | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ