Εύκολο πιάτο, ελαφρύ, ιδανικό για ένα καλό τραπέζι, ακόμη κι αν έχετε ελάχιστο χρόνο.
Υλικά
- 2 στήθη κοτόπουλο, κομμένα σε λεπτό φιλέτο
- 1 φλυτζάνι αλεύρι
- 4 κουταλιές ελαιόλαδο
- 3 κουταλιές σούπας χυμό λεμονιού
- 3 κουταλιές σούπας κάπαρη
- Αλάτι, πιπέρι, μαϊντανό
Εκτέλεση
- Απλώστε τα φιλέτα κοτόπουλο σε τραπέζι κουζίνας, αλατίστε καλά, ρίξτε πιπέρι
- Αλευρώστε τα ελαφρά -Ζεστάνετε το ελαιόλαδο, τηγανίστε το κοτόπουλο και από τις δύο πλευρές
- Να ροδίσει, να μην καεί
- Ρίξτε στο τηγάνι τον χυμό λεμονιού και την κάπαρη, ροδίστε ακόμη για 5 λεπτά
- Γυρίστε καλά το κοτόπουλο από τις δύο πλευρές να πάρει χυμούς και αρώματα
- Συνολικά πρέπει να τηγανιστεί για 15-20 λεπτά
- Γαρνίρετε με μαϊντανό όταν σερβίρετε με μακαρόνια, πατάτες, πράσινη σαλάτα, ρύζι, σπαράγγια
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο