Ελεύθεροι οι 3 συλληφθέντες στα επεισόδια για τους πλειστηριασμούς- «Συνεχίζουμε» δήλωσαν μετά το αυτόφωρο [βίντεο] - iefimerida.gr

Ελεύθεροι οι 3 συλληφθέντες στα επεισόδια για τους πλειστηριασμούς- «Συνεχίζουμε» δήλωσαν μετά το αυτόφωρο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ελεύθεροι αφέθηκαν από το αυτόφωρο οι 3 συλληφθέντες στα χθεσινά επεισόδια για τους πλειστηριασμούς.

Οι 3, που θα οδηγηθούν σε τακτική δίκη στο τέλος του μήνα, συνοδευόμενοι απο την δικηγόρο τους Ζωή Κωνσταντοπούλου, δήλωσαν αμέσως μετά, ότι θα συνεχίσουν τους αγώνες εναντίον των πλειστηριασμών και ότι δεν θα κάνουν πίσω.

«Δέν μας πτοεί τίποτα, θα συνεχίσουμε. Αυτοί που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση, μας κατηγορούν για τα επεισόδια. Εμείς σαν μέλη των κινημάτων θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε τόσα χρόνια ενάντια στους πλειστηριασμούς, ηλεκτρονικούς και μη. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας τρομοκρατήσει κανείς με το να μας ανοίξει μια μύτη. Καλούμε όλων των κόσμο να στηρίξει όχι μόνο εμάς αλλά όλους όσους τους παίρνει η τράπεζα το σπίτι με τις πλάτες της κυβέρνησης».

Θωμάς Καράς, ο ένας απο τους 3 συλληφθέντες. Συνεχίζουμε δηλώνει, δεν μας σταματάει τίποτα..

Σε νέες κινητοποιήσεις καλεί τον κόσμο ο Οδυσσέας Χαραλαμπόπουλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πλειστηριασμοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ