«Το πιο τοξικό εργασιακό περιβάλλον στον πλανήτη είναι ο Λευκός Οίκος», αποκαλύπτει υπάλληλος - iefimerida.gr

«Το πιο τοξικό εργασιακό περιβάλλον στον πλανήτη είναι ο Λευκός Οίκος», αποκαλύπτει υπάλληλος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπάλληλοι του Λευκού Οίκου τον χαρακτηρίζουν ως «το πιο τοξικό εργασιακό περιβάλλον στον πλανήτη» την ώρα που κυκλοφορούν φήμες για ένα ακόμη κύμα απολύσεων.

«Το πιο τοξικό εργασιακό περιβάλλον στον πλανήτη είναι ο Λευκός Οίκος», αποκαλύπτει υπάλληλος  | iefimerida.gr 0

Αξιωματούχος του Λευκού Οίκου δήλωσε στο Axios πως «συνήθως οι δύσκολες στιγμές φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά, αλλά αυτή τη στιγμή η ατμόσφαιρα εδώ μέσα απομακρύνει τους ανθρώπους».

Και συμπληρώνει: «Δεν υπάρχει ηγεσία, καμία εμπιστοσύνη, καμία κατεύθυνση και σε αυτό το σημείο υπάρχουν ελάχιστες ελπίδες. Θα θέλατε να πηγαίνετε στην εργασία σας κάθε μέρα χωρίς να γνωρίζετε εάν η μελλοντική σας σταδιοδρομία θα καταστρεφόταν χωρίς εξηγήσεις;».

«Το πιο τοξικό εργασιακό περιβάλλον στον πλανήτη είναι ο Λευκός Οίκος», αποκαλύπτει υπάλληλος  | iefimerida.gr 1

Μετά την ξαφνική απόλυση του υπουργού Εξωτερικών Ρεξ Τίλερσον, οι αξιωματούχοι ήταν αναμφίβολα ασαφείς για την παροχή λεπτομερών στοιχείων σχετικά με την τύχη ανώτερων αξιωματούχων του Λευκού Οίκου που έχουν συγκεντρώσει την οργή του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, συμπεριλαμβανομένου του επικεφαλής του Λευκού Οίκου, Τζον Κέλι, του συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας ΜακΜάστερ και του γενικού Εισαγγελέα, Τζέφ Σέσσιονς.

Έκπληξη αποτέλεσε η απόλυση του υπουργού Εξωτερικών Ρεξ Τίλερσον. Φωτογραφία: AP

Αν και οι φήμες για τη δυσαρέσκεια του Τραμπ στο πρόσωπο του Τίλερσον κυκλοφόρησαν το 2017, ο τρόπος που απέλυσε τον Τίλερσον την Τρίτη ο Τραμπ, ξάφνιασε τους εργαζομένους στο Λευκό Οίκο, αναφέρει το Axios.

Ερωτηθείς από έναν δημοσιογράφο για τυχόν ενημερώσεις σχετικά με τη θέση του στο Λευκό Οίκο, ο ΜακΜάστερ απάντησε: «Είμαι ακόμη εδώ».

Το άγχος στο Λευκό Οίκο έχει επιδεινωθεί επίσης, αφού αρκετοί υπάλληλοι έχουν απολυθεί λόγω προβλημάτων ασφαλείας, ανέφεραν πηγές στο Axios. Μεταξύ αυτών και ο Τζον ΜακΈντι, προσωπικός βοηθός του Τραμπ εδώ και χρόνια, αλλά και μία υπάλληλος της Μελάνια Τραμπ, απολύθηκαν την Τετάρτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ