Χίλαρι Κλίντον: Είμαι έτοιμη να συνεργαστώ με τον Πούτιν - iefimerida.gr

Χίλαρι Κλίντον: Είμαι έτοιμη να συνεργαστώ με τον Πούτιν

Χίλαρι Κλίντον: Είμαι έτοιμη να συνεργαστώ με τον Πούτιν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αμερικανίδα ΥΠΕΞ, Χίλαρι Κλίντον, με δηλώσεις της έκανε λόγο για συνεργασία με τον Βλαντιμίρ Πούτιν ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τις συλλήψεις που ακολούθησαν τις ρωσικές προεδρικές εκλογές της Κυριακής, χαρακτηρίζοντας τις ως «ανησυχητικές».Συγκεκριμένα, η Χίλαρι Κλίντον, δήλωσε «έτοιμη» να συνεργαστεί με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, τον οποίο αποκάλεσε «καθαρό νικητή των εκλογών» και προσέθεσε: «Εξακολουθούμε, να ανησυχούμε από τις συλλήψεις ειρηνικών διαδηλωτών, που συνέβησαν τη Δευτέρα», αναφερόμενη στις εκατοντάδες συλλήψεις που ακολούθησαν τις διαδηλώσεις της αντιπολίτευσης.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Ουάσιγκτον, μετά από συνάντηση με τον Πολωνό ομόλογό της, Ράντοσλαβ Σικόρσκι, δήλωσε: «Υπάρχει ένας ορισμένος αριθμός από ανησυχίες σχετικά με την εκλογή αυτή που θα πρέπει να διερευνηθούν».

Ωστόσο, συνέχισε η κ. Κλίντον, «οι εκλογές έχουν ορίσει έναν καθαρό νικητή και είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με τον εκλεγμένο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν».

Η Χίλαρι Κλίντον θα συναντηθεί με τον Ρώσο ομόλογό της, Σεργκέι Λαβρόφ, τη Δευτέρα, 12 Μαρτίου, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ