Κουμουτσάκος: Μηδενικό το αποτέλεσμα των διπλωματικών παρεμβάσεων της κυβέρνησης για τους Ελληνες στρατιωτικούς - iefimerida.gr

Κουμουτσάκος: Μηδενικό το αποτέλεσμα των διπλωματικών παρεμβάσεων της κυβέρνησης για τους Ελληνες στρατιωτικούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μηδενικού αποτελέσματος χαρακτηρίζει τις διπλωματικές παρεμβάσεις της κυβέρνησης για τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς ο αρμόδιος τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Σχολιάζοντας τη στάση του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, o οποίος αναφερόμενος στο θέμα είπε ότι Ελλάδα και Τουρκία αποκλειστικά μόνες τους πρέπει το λύσουν, ο κ. Κουμουτσάκος έγραψε στο twitter:
Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ αποφεύγει να πάρει θέση για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Τουρκία. Μηδενικού αποτελέσματος οι διπλωματικές παρεμβάσεις της Κυβέρνησης. Αναμενόμενο. Ο ένας τους μιλούσε για σύνηθες επεισόδιο και ο άλλος για ομηρία !

Η ανάρτηση

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ αποφεύγει να πάρει θέση για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Τουρκία.

Μηδενικού αποτελέσματος οι διπλωματικές παρεμβάσεις της Κυβέρνησης.

Αναμενόμενο.

Ο ένας τους μιλούσε για σύνηθες επεισόδιο και ο άλλος για ομηρία !

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ