Γιαννάκου: Σταματήστε να μας προσβάλλετε - iefimerida.gr

Γιαννάκου: Σταματήστε να μας προσβάλλετε

Γιαννάκου: Σταματήστε να μας προσβάλλετε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μιλώντας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την προετοιμασία του Εαρινού Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, η επικεφαλής των Ευρωβουλευτών της ΝΔ, Μαριέττα Γιαννάκου, έστειλε σαφές μήνυμα στη Γερμανία.

Η Ελληνίδα ευρωβουλευτής είπε χαρακτηριστικά: «Σταματήστε να μας προσβάλλετε. Θέλω να σημειώσω, ότι το λεκτικό των ηγετών της Ευρώπης δεν πρέπει να είναι προσβλητικό προς τους λαούς. Ιδιαίτερα απευθύνομαι προς τη γερμανική πλευρά που έχει την ιστορία και τη δυνατότητα να αντιληφθεί για τι μιλώ. Δεν είναι δυνατόν να συμπεριφερόμαστε προσβλητικά καθώς είμαστε εταίροι και στις δυσκολίες πρέπει να βοηθηθούν εκείνοι που υποφέρουν». Παράλληλα, επιβεβαίωσε ότι η Ελλάδα θα τηρήσει το πρόγραμμα που έχει αναλάβει ενώ ζήτησε να αναληφθούν πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη.

«Το Εαρινό Συμβούλιο ως θεσμός αφορά στην ανάπτυξη, την ανταγωνιστικότητα και την απασχόληση. Πρέπει όμως να κάνουμε ως Ευρωπαίοι και την αυτοκριτική μας καθώς σήμερα υπάρχουν 23 εκατομμύρια ανέργων στην Ευρώπη», δήλωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ