Κάτια Ζυγούλη: Ο Σάκης είναι ο άντρας της ζωής μου - iefimerida.gr

Κάτια Ζυγούλη: Ο Σάκης είναι ο άντρας της ζωής μου

αγκαλιά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περήφανη για τη βράβευση του Σάκη Ρουβά ως «Άντρας της Χρονιάς» στην Κύπρο δήλωσε η σύντροφός του Κάτια Ζυγούλη, σημειώνοντας ότι «ο Ο Σάκης Ρουβάς είναι ο άντρας της ζωής μου, της χρονιάς μου, των χρόνων μου. Με συγκινεί πάρα πολύ η επιθυμία του να συμμετέχει σε όλα αυτά. Δεν θα του πω κάτι άλλο. Μια γλυκιά αγκαλιά, ένα γλυκό φιλί. Όλο αυτό είναι η καθημερινότητά μου. Είναι ο Σάκης».

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων που παραβρέθηκαν στην παρουσίαση των διαφημιστικών σποτ στα οποία η ίδια πρωταγωνιστεί, η Κάτια αποκάλυψε επίσης ότι ένα από τα πράγματα που τους αρέσει να κάνουν μαζί είναι να μαγειρεύουν: «Το κάναμε πάντα και το απολαμβάνουμε -όποτε έχουμε την ευκαιρία και δεν είμαστε σε σκληρό πρόγραμμα διατροφής».

Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση για το ποιος από τους δύο είναι πιο αυστηρός με την μικρή Αναστασία παραδέχτηκε: «Εγώ! Οι μαμάδες είναι αυτές που συνήθως χάνουν την υπομονή τους και φωνάζουν πιο πολύ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ