Κουρουμπλής: «Εγώ παραιτήθηκα της βουλευτικής ασυλίας, ας μου κάνει μήνυση» - iefimerida.gr

Κουρουμπλής: «Εγώ παραιτήθηκα της βουλευτικής ασυλίας, ας μου κάνει μήνυση»

Κουρουπλής: «Εγώ παραιτήθηκα της βουλευτικής ασυλίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ απάντησε σε συνέντευξή του, ο ανεξάρτητος βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής, δηλώνοντας πως ο Ανδρέας Γεωργίου ήρθε από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και δεν έχει καμμία σχέση με την ελληνική δημόσια διοίκηση.

Αναφορικά με τις δηλώσεις του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου, πως το email μεταξύ αυτού και του Πολ Τόμσεν που κατέθεσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής στην Βουλή, κατά την διάρκεια της Εξεταστικής Επιτροπής για το Έλλειμα, είναι προϊόν υποκλοπής, ο ανεξάρτητος βουλευτής τόνισε: «Εγώ παραιτήθηκα από την Βουλευτική μου ασυλία. Ας μου κάνει μήνυση...». Τις δηλώσεις αυτές τις έκανε μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού «Marconi Radio 96,1 F.M.», ενώ κατά την συνέντευξή του, απαίτησε να παραιτηθεί από το αξίωμά του ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ.

Ακούστε τις δηλώσεις του Παναγιώτη Κουρουμπλή εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ