Καστανίδης: Οι διαγραφέντες του ΠΑΣΟΚ θα ιδρύσουν νέο κόμμα - iefimerida.gr

Καστανίδης: Οι διαγραφέντες του ΠΑΣΟΚ θα ιδρύσουν νέο κόμμα

Καστανίδης: Οι διαγραφέντες του ΠΑΣΟΚ θα ιδρύσουν νέο κόμμα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρόθεση που έχουν ορισμένοι από τους διαγραφέντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, να ιδρύσουν έναν νέο κομματικό σχηματισμό επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο πρώην υπουργός, Χάρης Καστανίδης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ant1 Radio», ο Χάρης Καστανίδης είπε πως η προσπάθεια αυτή «μιλάει» στο όνομα των προοδευτικών ιδεών και της Κεντροαριστεράς. «Εμείς θέλουμε να πάρουμε μια πρωτοβουλία, να εκφράσουμε ανάμεσα σε δυο εξαιρετικά αρνητικές θέσεις, ανάμεσα, δηλαδή, στο τυφλό "ναι" και στο τυφλό "όχι", μια πολύ ρεαλιστική και ταυτόχρονα τεκμηριωμένη και ριζοσπαστική πολιτική εξόδου από την κρίση», τόνισε.

Ο πρώην υπουργός σχολίασε επίσης και τον πρόσφατο «μίνι» ανασχηματισμό, κάνοντας λόγο για «εσωτερική διευθέτηση της κυβέρνησης».

Ο Χάρης Καστανίδης, ερωτηθείς σχετικά, τάχθηκε και κατά των στελεχών που κάνουν λόγο για σενάρια μετεκλογικής συνεργασίας μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας.

«Δεν έχουμε ακόμα την διατύπωση μιας επίσημης θέσης από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, αλλά λαμβάνω υπόψη μου τις συνεχείς δηλώσεις του κ. Λοβέρδου, ο οποίος, υποθέτω ότι δεν εκφράζει μόνο προσωπική άποψη και ο οποίος δείχνει μια μεγάλη επιθυμία να συμμετάσχει στην κυβέρνηση συνασπισμού μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, υπό τον κ. Σαμαρά, όπως έχει πει ο ίδιος», ανέφερε καταλήγοντας ο Χάρης Καστανίδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ