Οι νοικοκυρές, ειδικά οι νεότερες, αναζητούν λύσεις που θα τους κάνουν πιο εύκολη τη ζωή με το... νοικοκυριό.
Ενα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αρκετές είναι πώς θα διατηρήσουν φρέσκα τις πρασινάδες που αγοράζουν από τη λαϊκή αγορά ή το μανάβη. Το πρόβλημα με τον μαϊντανό, τον άνηθο, για παράδειγμα, είναι πως μετά από λίγες ημέρες δεν έχουν το ζωντανό πράσινο χρώμα τους.
Η λύση, γι’ αυτό, είναι μία και θέλει αλουμινόχαρτο και χαρτί κουζίνας. Τυλίξτε τις πρασινάδες πρώτα με χαρτί κουζίνας και στη συνέχεια με αλουμινόχαρτο και βάλτε τες στο ψυγείο.
Μην ξεχνάτε δύο πράγματα: Μην τις πλένετε πριν τις βάλετε στο ψυγείο και κόψτε το λαστιχάκι αν τυχόν έχει, για να μην σαπίσει στο ψυγείο.
Unsplash
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο