Eνα κορίτσι κρατά ένα παιδί -Η Πόπη Τσαπανίδου μόλις 22 ετών με την κόρη της [εικόνα] - iefimerida.gr

Eνα κορίτσι κρατά ένα παιδί -Η Πόπη Τσαπανίδου μόλις 22 ετών με την κόρη της [εικόνα]

Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mια σπάνια φωτογραφία από το παρελθόν δημοσίευσε η Πόπη Tσαπανίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μια φωτογραφία που κρύβει μέσα της ένα μήνυμα δύναμης προς όλες τις γυναίκες που δίνουν τον δικό τους, προσωπικό αγώνα στην καθημερινότητά τους για να ισορροπήσουν ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια.

Η Πόπη Τσαπανίδου, στα 22 της χρόνια, (έχει δηλώσει ότι σε ηλικία 20 ετών έκανε το πρώτο της παιδί) κρατά στην αγκαλιά της την μεγάλη της κόρη, Εύα, που σήμερα έχει ακολουθήσει τα χνάρια της και ασχολείται με την δημοσιογραφία. Η Πόπη Τσαπανίδου, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας της, ήταν έγκυος στις δίδυμες κόρες της (Ευτυχία και Μαρίνα) όταν πόζαρε στον φακό: την ημέρα των γενεθλίων της Εύας.

Η φωτογραφία της Πόπης Τσαπανίδου απαθανατίστηκε πριν περίπου 29 χρόνια, στα δεύτερα γενέθλια της κόρης της.

Η ίδια αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είναι τα δεύτερα γενέθλια της κόρης μου και είμαι έγκυος στα δίδυμα. Όλοι με κοιτούν και αμφισβητούν πως θα τα καταφέρω. Μου λένε πως ως γυναίκα με τρία παιδιά δεν θα μπορέσω να χτίσω την καριέρα που ονειρεύομαι στη δημοσιογραφία...»

Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε η Πόπη Τσαπανίδου, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πόπη Τσαπανίδου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ