Κουβέλης: «Η ΔΗΜΑΡ δεν θα δώσει άλλοθι σε ΠAΣOΚ- ΝΔ» - iefimerida.gr

Κουβέλης: «Η ΔΗΜΑΡ δεν θα δώσει άλλοθι σε ΠAΣOΚ- ΝΔ»

Κουβέλης: «Η ΔΗΜΑΡ δεν θα δώσει άλλοθι σε ΠAΣOΚ- ΝΔ»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποκλείει το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ και την Νέα Δημοκρατία, ο Φώτης Κουβέλης, υποστηρίζοντας πως η Δημοκρατική Αριστερά δεν πρόκεται να δώσει άλλοθι στα δύο κόμματα, ωστόσο δηλώνει πως για να γίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να γίνει στην βάση της προγραμματικής συμφωνίας.

Μιλώντας στον Real FM, ο Φώτης Κουβέλης, χαρακτηριστικά δήλωσε πως: «Ο ελληνικός λαός πιστεύω ότι με την ετυμηγορία του θα μας δώσει τη δύναμη να επηρεάσουμε το περιεχόμενο της κυβερνητικής εξουσίας. Είναι βέβαιο ότι αυτό θα θελήσουμε να το πράξουμε και οφείλουμε να το πράξουμε».

Ενώ καταλήγει λέγοντας πως «Δεν δηλώνουμε αδιάφοροι για το πώς θα κυβερνηθεί ο τόπος, ούτε αδιάφοροι για το ενδεχόμενο ακυβερνησίας, στη βάση συγκεκριμένου προγράμματος, μιας προγραμματικής δέσμευσης, βεβαίως με φερέγγυες πολιτικές πρακτικές που θα κινούνται σε τελείως διαφορετική πολιτική κατεύθυνση από αυτή η οποία σήμερα ασκείται.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ