Ο Θεόδωρος Καράογλου ζητά επιστροφή της Ντόρας στη Νεα Δημοκρατία - iefimerida.gr

Ο Θεόδωρος Καράογλου ζητά επιστροφή της Ντόρας στη Νεα Δημοκρατία

Ο Θεόδωρος Καράογλου ζητά επιστροφή της Ντόρας στη Νεα Δημοκρατία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την επιστροφή της Ντόρας Μπακογιάννη στη Νέα Δημοκρατία ζητά εμμέσως πλην σαφώς ο βουλευτής του κόμματος Θεόδωρος Καράογλου.

Μιλώντας στο SPNews και απαντώντας σε ερώτηση εάν η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας πρέπει να επιστρέψει, ανέφερε τα εξής: «το έχει καταστήσει σαφές και ο Πρόεδρός μας και το συμμερίζομαι πλήρως: στη μάχη που έρχεται κανείς δεν περισσεύει. Όλοι χρειάζονται στον αγώνα, όλοι έχουν να προσφέρουν, όλοι είναι απαραίτητοι, έτσι ώστε η Νέα Δημοκρατία να είναι η μεγάλη και ισχυρή δύναμη μετά τις εκλογές. Καλοδεχούμενοι λοιπόν, όλοι όσοι θα συστρατευθούν σε αυτή την προσπάθεια από όπου κι αν προέρχονται. Άλλωστε, η Νέα Δημοκρατία είναι εδώ, είναι μια μεγάλη ανοικτή δημοκρατική παράταξη και όλοι μαζί θα δώσουμε τον μεγάλο αγώνα για μια ισχυρή και αυτοδύναμη Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας».

Πάντως, στην τελευταία δημόσια τοποθέτηση που είχε κάνει ο Αντώνης Σαμαράς, όταν οι συνεργάτες του, είχαν ρωτηθεί αν η πρόσκληση του για πανστρατιά αφορούσε την Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη και τον ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη, ήταν αρνητικοί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ