Γιατί όλοι μιλάνε γι' αυτό το βλέμμα του Ντέιβιντ Μπέκαμ στην Μπέλα Χαντίντ [εικόνες] - iefimerida.gr

Γιατί όλοι μιλάνε γι' αυτό το βλέμμα του Ντέιβιντ Μπέκαμ στην Μπέλα Χαντίντ [εικόνες]

Splash / Ideal Image
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι κι αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαζε γκολ, τι κι αν ο Μάρκο Βεράτι αποβλήθηκε για διαμαρτυρία, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν είχε μάτια παρά μόνο για την Μπέλα Χαντίντ.

Ο διάσημος πρώην ποδοσφαιριστής και σύζυγος της Βικτόρια Μπέκαμ, έτυχε να καθίσει πολύ κοντά στις κερκίδες με το τοπ μόντελ Μπέλα Χαντίντ, στον αγώνα μεταξύ της Παρί σεν Ζερμέν και της Ρεάλ Μαδρίτης (για την ιστορία κέρδισε 2-1 η Ρεάλ).

Δεν χρειαζόταν πολύ. Η απόσταση ως δια μαγείας εκμηδενίστηκε και ο Ντέιβιντ, βρέθηκε δίπλα στην Μπέλα, να αυτοσυστήνεται και να χαμογελά (όπως φυσικά και η Μπέλα). Λίγο πιο κάτω τον αγώνα παρακολουθούσε η Ρόμπιν Ράιτ ενώ στην γωνία αριστερά είδαμε και τον Νικολά Σαρκοζί.

Παρά τα τόσα σελέμπριτι όμως, ο φωτογραφικός φακός εστίασε μόνο στον Ντέιβιντ και την (bella) Μπέλα. Κάτι που μάλλον δεν θα απόλαυσε και τόσο πολύ η Βικτόρια.

Δείτε τις φωτογραφίες του Ντέιβιντ και της Μπέλα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντέιβιντ Μπέκαμ ΜΠΕΛΑ ΧΑΝΤΙΝΤ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ