Kαψής: «Δεν τελειώσαμε. Πρέπει να περάσουμε σε πλεονάσματα» - iefimerida.gr

Kαψής: «Δεν τελειώσαμε. Πρέπει να περάσουμε σε πλεονάσματα»

Kαψής: «Δεν τελειώσαμε. Πρέπει να περάσουμε σε πλεονάσματα»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τον Ιούνιο θα ληφθούν νέα μέτρα, επανέλαβε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παντελής Καψής, για να «μπορέσουμε να περάσουμε σε πλεονάσματα», ενώ ανέφερε πώς εξετάζεται το ζήτημα των μικροεπενδυτών ιδιωτών κατόχων ελληνικών ομολόγων.

Μιλώντας το πρωί στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, προανήγειλε τη λήψη νέων μέτρων για το 2013 και 2014, προκειμένου η χώρα να βγει από την ύφεση και να περάσει σε πλεόνασμα. «Δεν τελειώσαμε, πρέπει να περάσουμε σε πλεονάσματα», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, σημείωσε ότι μέχρι αύριο θα έχει ολοκληρωθεί το PSI και πως η κυβέρνηση εξετάζει το ζήτημα με τους μικροεπενδυτές ιδιώτες κατόχους ελληνικών ομολόγων, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ως προς το χρόνο των εκλογών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέφυγε και πάλι να κάνει συγκεκριμένη αναφορά και τόνισε πως ισχύει η συμφωνία των κομμάτων για την προσφυγή στις κάλπες όταν ολοκληρωθεί το έργο της κυβέρνησης, δηλαδή τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ