Ρατσιστική επίθεση σε ηθοποιό -«Είμαι λευκή, μπορώ να σε σκοτώσω», του είπε, τον χτύπησε με μπουκάλι [εικόνες] - iefimerida.gr

Ρατσιστική επίθεση σε ηθοποιό -«Είμαι λευκή, μπορώ να σε σκοτώσω», του είπε, τον χτύπησε με μπουκάλι [εικόνες]

Ο Μάριους Μάκον μετά την επίθεση (Φωτογραφία: Facebook)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απρόκλητη ρατσιστική επίθεση δέχθηκε ένας ηθοποιός στη Μαδρίτη, από γυναίκα που του φώναζε ότι επειδή είναι λευκή, μπορεί να τον σκοτώσει, χωρίς συνέπειες.

«Μία ρατσιστική επίθεση παραλίγο να με αφήσει με ένα μάτι. Ο ρατσισμός δεν θα μας νικήσει ποτέ, αγάπη», έγραψε στο Twitter ο Μάριους Μάκον. Ο γεννημένος στο Καμερούν ηθοποιός ήταν στην ουρά για να παραγγείλει καφέ με φίλους του, όταν τον πλησίασε ένα ζευγάρι.

«Δεν θέλω μαύρους σε αυτό το μέρος ή μπροστά μου», του είπε η γυναίκα, σύμφωνα με τα όσα έγραψε ο Μάκον στο Facebook. Εκείνος της απάντησε «Θα είμαι εδώ για μια στιγμή και μετά θα φύγω. Δεν θελω να μείνω κοντά σου για πολύ».

Η 33χρονη τον έβρισε και όταν εκείνος της ζήτησε να ηρεμήσει, αυτή του επιτέθηκε με ένα γυάλινο μπουκάλι. Τον χτύπησε δύο φορές στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να χρειαστεί επτά ράμματα. «Είμαι λευκή. Μπορώ να σε σκοτώσω και δεν θα γίνει τίποτα», του είπε η γυναίκα, σύμφωνα με τον ίδιο.

Οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου παρενέβησαν και κάλεσαν την αστυνομία. Η γυναίκα συνελήφθη, αλλά αφέθηκε ελεύθερη έπειτα από την κατάθεσή της.

«Τώρα είμαι στο σπίτι μου και κοιτάζω αυτές τις φωτογραφίες, χωρίς να νιώθω μίσος για αυτή τη γυναίκα. Δεν είμαι θυμωμένος μαζί της και δεν ξέρω γιατί. Λυπάμαι που νιώθει τέτοιο μίσος, που ζει με μίσος. Με λυπεί που δεν απολαμβάνει τη ζωή, που δεν έχει ένα μικρό κομμάτι στην καρδιά της για να αγαπήσει», έγραψε ακόμη στο Facebook ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μάριους Μάκον επίθεση Μαδρίτη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ