Ακολουθήστε τα ζαχαρένια κουνέλια, περάστε από την τρύπα των ντόνατς και γλιστρήστε πάνω σε ένα ζαχαρωτό σαν σύννεφο.
Καλώς ήρθατε στο Dessert Museum, στο μουσείο των γλυκών.
Στη Μανίλα, σε ένα κτίριο 12.000 τετραγωνικών ποδιών εντός του συγκροτήματος Mall of Asia, τρεις άνθρωποι αποφάσισαν να κάνουν την ιδέα τους πραγματικότητα. Και την έκαναν.
Tasha Reyes, Katrina Lacap, Joseph Moore θέλησαν να εκφράσουν την αγάπη τους για τα τακίδια και το φαγητό και έτσι δημιούργησαν το Dessert Museum, όπου οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν μια διαφορετική εμπειρία.
Μαλλί της γριάς σαν δάσος, cake pops, ντόνατς, marshmallow, μπαλόνια και χρώματα είναι μόνο μερικά από αυτά που υπάρχουν στο μουσείο, όπου ο καθένας μπορεί να ποζάρει και να βγάλει φωτογραφίες.
Οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν δείγματα επιδορπίων, που ταιριάζουν με την αίθουσα στην οποία βρίσκονται. Το καταπληκτικό, βέβαια, δεν είναι μόνο ότι ζουν μια γλυκιά εμπειρία με τις γεύσεις όπου κατακλύζουν τον ουρανίσκο, αλλά και το γεγονός πως ταυτόχρονα μαθαίνουν ενδιαφέρουσες πληροφορίες.
Το Dessert Museum άνοιξε τις πύλες του στις 10 Φεβρουαρίου και ήδη έχει δεχθεί 7.000 επισκέπτες.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴀɴɢɢᴇʏ ᴀɴɢɢʀᴀɪɴɪ (@her_journeys) στις 27 Φεβ, 2018 στις 4:32 πμ PST
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mhey Martin (@uhmheyzing) στις 5 Μάρ, 2018 στις 8:32 μμ PST
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mhey Martin (@uhmheyzing) στις 5 Μάρ, 2018 στις 8:33 μμ PST
Φωτογραφίες: Facebook @The Dessert Museum