Αλεξανδρούπολη: Μετανάστες από το Μπαγκλαντές πήγαν να ξεφύγουν από μπλόκο αλλά ανατράπηκε το ΙΧ τους - iefimerida.gr

Αλεξανδρούπολη: Μετανάστες από το Μπαγκλαντές πήγαν να ξεφύγουν από μπλόκο αλλά ανατράπηκε το ΙΧ τους

Φωτογραφία: IntimeNews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τύχη βουνό είχαν δέκα μετανάστες από το Μπαγκλαντές, καθώς δεν τραυματίστηκαν όταν το ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, εξετράπη της πορείας του.

Αυτό διότι ο 19χρονος ομοεθνής τους οδηγός στην προσπάθησε να διαφύγει τη σύλληψη, καθώς οι επιβάτες βρίσκονταν στη χώρα χωρίς νομιμοποιητικά έγραφα.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, στην επαρχιακή οδό Κήπων-Γεμιστής Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει προκειμένου να ελέγξουν το εν λόγω όχημα. Ο 19χρονος δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του προσπαθώντας να διαφύγει, με αποτέλεσμα να εκτραπεί το όχημα της πορείας του και να ακινητοποιηθεί εκτός της οδού. Στη συνέχεια επιχείρησε να διαφύγει πεζός, μαζί με κάποιους από τους μετανάστες, χωρίς όμως επιτυχία καθώς ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς που τους ακολουθούσαν.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλεξανδρούπολη μετανάστες Σύλληψη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ