Μπαμπινιώτης: Πιστεύω σε κυβέρνηση τεχνοκρατών, τύπου Μόντι - iefimerida.gr

Μπαμπινιώτης: Πιστεύω σε κυβέρνηση τεχνοκρατών, τύπου Μόντι

Μπαμπινιώτης: Πιστεύω σε κυβέρνηση τεχνοκρατών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιώργος Μπαμπινιώτης, με δηλώσεις του υποστήριξε, ότι ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος επικοινώνησε μαζί του την Τρίτη και, αφού συζήτησαν ορισμένα ζητήματα, αποδέχθηκε την πρόταση.Μιλώντας στο «Βήμα 99,5», ο κ. Μπαμπινιώτης είπε χαρακτηριστικά: «Δεν πάω για να παραστήσω τον υπουργό, ούτε να φτιάξω όνομα».

Αναφερόμενος στο κ. Παπαδήμο, τόνισε: «Ζήτησε να βοηθήσουμε σε αυτές τις δύσκολες ώρες και να δημιουργήσουμε ένα θετικό κλίμα στην ελληνική κοινωνία. Η άρνηση δηλώνει πράγματα που δεν θα ήθελα να συνδεθούν με το όνομά μου».

Παράλληλα, είπε ότι πιστεύει σε μία κυβέρνηση τεχνοκρατών, τύπου Μόντι. «Πιστεύω ναι, ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα μπορούσαν να βοηθήσουν, αλλά θα πρέπει να υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις, που δεν νομίζω ότι είναι εύκολο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ