Η Φράνσις ΜακΝτόρμαντ κέρδισε το δεύτερο βραβείο Όσκαρ στην καριέρα της χθες το βράδυ για τον ρόλο της στην ταινία «Τρεις Πινακίδες έξω από το Έμπινγκ, στο Μιζούρι».
![Η απρόσμενη αντίδραση των 4 χαμένων του Οσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου -Αγκαλιάζονται δακρυσμένες [εικόνες] | iefimerida.gr 0](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/francesmcdormand.jpg?itok=G63SMdre)
Κατά τη διάρκεια της συγκλονιστικής ομιλίας της έκανε όλες γυναίκες υποψήφιες στο κοινό να σηκωθούν – δείχνοντας ουσιαστικά πόσο λίγες γυναίκες είναι υποψήφιες στα βραβεία της Ακαδημίας Κινηματογράφου.
Η ομιλία της αφορούσε τη δύναμη των γυναικών και μάλιστα φαίνεται πως ενέπνευσε τις υπόλοιπες υποψήφιες για το όσκαρ «Καλύτερης Ηθοποιού».
Ο ηθοποιός Τίμοθι Κάλαμετ, που πρωταγωνιστεί στην ταινία «Να με φωνάζεις με το όνομά σου» κατέγραψε με το κινητό του μια αξιολάτρευτη στιγμή μεταξύ των τεσσάρων γυναικών.
![Η απρόσμενη αντίδραση των 4 χαμένων του Οσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου -Αγκαλιάζονται δακρυσμένες [εικόνες] | iefimerida.gr 1](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/meryl-streep-robbie2.jpg?itok=26NBq6U8)
Οι Μάργκοτ Ρόμπι, Μέριλ Στριπ, Σάλι Χόκινς και Σουάρς Ρόναν σηκώθηκαν όρθιες και έκαναν μια ομαδική αγκαλιά.
![Η απρόσμενη αντίδραση των 4 χαμένων του Οσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου -Αγκαλιάζονται δακρυσμένες [εικόνες] | iefimerida.gr 2](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/oscar-streep-robbie.jpg?itok=2UFjyzCG)
Μια γυναίκα στο Twitter χαρακτήρισε αυτή τη συγκινητική στιγμή «Η γυναικεία αδελφότητα στα καλύτερά της».
Το σίγουρο είναι πως αυτές οι ηθοποιοί – που δεν μπορεί κανείς να τις χαρακτηρίσει χαμένες – άφησαν κατά μέρους τον ανταγωνισμό και έδειξαν την τεράστια υποστήριξη η μία στην άλλη.