Ηγετικό στέλεχος των Anonymous «καρφώνει» τους πρώην συντρόφους του - iefimerida.gr

Ηγετικό στέλεχος των Anonymous «καρφώνει» τους πρώην συντρόφους του

Ηγετικό στέλεχος των Anonymous «καρφώνει» τους πρώην συντρόφους του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα χέρια των αμερικανικών Αρχών έπεσαν ηγετικά στελέχη της γνωστής ομάδας χάκερ «Anonymous». Ένας εξ αυτών, ο Έκτορ Χαβιέρ Μονσεκιούρ -γνωστός ως Sabu στο διαδίκτυο- παραδέχθηκε τη δράση του και όπως όλα δείχνουν έδωσε πληροφορίες για τους πρώην συντρόφους του.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύμετα, ο Μονσεκιούρ παραδέχθηκε επιθέσεις στις ιστοσελίδες των εταιρειών Visa, Mastercard και PayPal καθώς επίσης και σε κυβερνητικές σελίδες σε Τυνησία, Αλγερία, Υεμένη, Ζιμπάμπουε, αλλά και στην αμερικανική Γερουσία.

Ο Sabu, όπως είναι γνωστός στους κύκλους των hackers, ήταν ηγέτης του παρακλαδιού LulzSec των Anonymous. Συνελήφθη το περασμένο καλοκαίρι και αφού ομολόγησε τη συμμετοχή τους στους Anonymous, συνεργάστηκε με τις αμερικάνικες αρχές για να εντοπιστούν τα υπόλοιπα μέλη της γνωστής ομάδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ