Super League: Η ΑΕΚ κέρδισε Πανιώνιο (1-0) και ανέβηκε μόνη πρώτη - iefimerida.gr

Super League: Η ΑΕΚ κέρδισε Πανιώνιο (1-0) και ανέβηκε μόνη πρώτη

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με γκολ του Μάρκο Λιβάγια η ΑΕΚ κέρδισε 1-0 τον Πανιώνιο και ανέβηκε μόνη πρώτη στη βαθμολογία της Super League.

H Eνωση πλέον είναι στο +2 από τον ΠΑΟΚ και περιμένει την τιμωρία του για να ανέβει στο +5. Το δώρο του Αστέρα Τρίπολης δεν άφησε να πάει χαμένο η ΑΕΚ,η οποία επικράτησε με 1-0 του Πανιωνίου στο ΟΑΚΑ και επέστρεψε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η "Ενωση" στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα τέρματα, αλλά στο δεύτερο μέρος ήταν... κακή. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε ο Λιβάγια στο 21'. Δεν απείλησε σε κανένα σημείο ο Πανιώνιος. Πλέον η ΑΕΚ σε ρόλο... οδηγού θα αντιμετωπίσει την άλλη αγωνιστική στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι που ενδεχομένως να κρίνει το πρωτάθλημα!

Ο Λεβαδειακός εκμεταλλευόμενος την κούραση και τις πολλές απουσίες της ΑΕΛ επικράτησε με 2-1 μετά από ανατροπή και πήρε ένα τρίποντο που φέρνει την ομάδα της Βοιωτίας στους 29 βαθμούς και τη δέκατη θέση. Αντίθετα η ΑΕΛ που δεν μπόρεσε να διατηρήσει το προβάδισμα που πήρε καθώς δέχθηκε δυο γκολ σε τρία λεπτά έμεινε στην 12η θέση με 25 βαθμούς. Στην Λιβαδειά διεξήχθη ένα ωραίο παιχνίδι με τρία γκολ, ανατροπές, φάσεις και από τις δυο ομάδες και ωραίο ρυθμό στο μεγαλύτερο διάστημα του ενώ οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του 90λεπτου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Πανιώνιος Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ