Οι εννέα τάσεις των 80s που επιστρέφουν στη μόδα [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι εννέα τάσεις των 80s που επιστρέφουν στη μόδα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πιο glam δεκαετία είναι ξανά στην μόδα.

Πώς το ξέρουμε; Οι πιο δυναμικές κυρίες της βιομηχανίας το αποδεικνύουν περισσότερο ή λιγότερο σε κάθε τους εμφάνιση και μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό να τις θαυμάζουμε για την τόλμη τους.

Η ελίτ του στιλ φοράει πρώτη όλες τις νέες τάσεις που προκύπτουν και το αποτέλεσμα ροκ και εντυπωσιακό. Ναι, διαβάζετε σωστά, η δεκαετία του ογδόντα είναι πίσω στη μόδα, και θα επηρεάσει έντονα και την δική σας γκαρνταρόμπα.

Εκτός από τις φούστες rara, τις μπάσκες της Madonna και τα κομμένα γάντια, οι βάτες είναι ξανά εδώ και χαρίζουν νέα, σύγχρονη δυναμική σε κάθε λουκ και τραβούν το βλέμμα. Ναι, τα 80s μπορούν να δείχνουν casual και εκτός πασαρέλας Saint Laurent.

Το μήνυμα του street style είναι απολύτως ξεκάθαρο. Φορέστε τουλάχιστον ένα 80s κομμάτι και θα δείχνετε ultra chic και ενημερωμένη, εκτός εάν είστε πραγματικά γενναία και υιοθετήσετε το trend από πάνω ως κάτω.

Οι πιο στιλάτες γυναίκες σας δείχνουν πως να το κάνετε. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν μοιάζουν με flashback στα 80s και επιβεβαιώνουν την μεγάλη επιστροφή.

Δείτε τις 9 τάσεις που επιστρέφουν από τα 80s στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 80s Τάσεις επιστροφή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ