Κουμουτσάκος: Περιμένουμε την άμεση επιστροφή των δύο στρατιωτών όπως συμβαίνει αμοιβαία σε τέτοιες περιπτώσεις - iefimerida.gr

Κουμουτσάκος: Περιμένουμε την άμεση επιστροφή των δύο στρατιωτών όπως συμβαίνει αμοιβαία σε τέτοιες περιπτώσεις

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περιμένουμε την άμεση επιστροφή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που συνελήφθησαν από τις τουρκικές αρχές σημειώνει ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να ισχύσει ό,τι συμβαίνει πάντα και αμοιβαία σε αντίστοιχα συμβάντα, συμπλήρωσε ο κ. Κουμουτσάκος.

Η δήλωση

«Περιμένουμε την άμεση διευθέτηση του ζητήματος που έχει προκύψει με τη σύλληψη και κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από τις τουρκικές αρχές.

Και σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να ισχύσει ό,τι συμβαίνει πάντα και αμοιβαία σε αντίστοιχα συμβάντα.

Περιμένουμε, δηλαδή, την άμεση επιστροφή των δύο στελεχών των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στην Ελλάδα, όπως άλλωστε επιβάλλουν οι σχέσεις καλής γειτονίας και αμοιβαίου σεβασμού».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ