Κύπελλο Ελλάδος: Η Λάρισα κέρδισε την ΑΕΚ (2-1) και «βλέπει» τελικό [βίντεο] - iefimerida.gr

Κύπελλο Ελλάδος: Η Λάρισα κέρδισε την ΑΕΚ (2-1) και «βλέπει» τελικό [βίντεο]

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα παιχνίδι που θύμισε... κατς, σε ένα κάκιστο γήπεδο, η Λάρισα έκανε μεγάλο ματς και κέρδισε 2-1 την ΑΕΚ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε με τον Μασούντ στο 51' σε μια φάση που προηγήθηκε φάουλ του Μοράν που δεν δόθηκε, ενώ η ΑΕΛ ισοφάρισε σε 1-1 με πέναλτι του Ναζλίδη 6 λεπτά μετά με τον Ζαχαριάδη λανθασμένα να δείχνει παράβαση. Τελικά στο 93' ο Κρίζμαν με δυνατό σουτ από πλάγια έκανε το 2-1 και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του για την πρόκριση στον τελικό. Πλέον, όλα θα κριθούν στην ρεβάνς του ΟΑΚΑ στις 18 Απριλίου.

Μέτρια και κουρασμένη η Ενωση, οι παίκτες που πήραν ευκαιρία δεν δικαίωσαν τον Χιμένεθ. Όαση για την ΑΕΚ ο Χριστοδουλόπουλος, που είχε δοκάρι στο 1-1 και έφτιαξε αρκετές φάσεις, τις οποίες δεν αξιοποίησαν οι συμπαίκτες του.

ΤΑ ΓΚΟΛ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Λάρισα Κύπελλο Ελλάδος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ