Προσπάθησε να δηλητηριάσει μια γυναίκα που της έμοιαζε για να της κλέψει την ταυτότητα - iefimerida.gr

Προσπάθησε να δηλητηριάσει μια γυναίκα που της έμοιαζε για να της κλέψει την ταυτότητα

Ηρεμιστικά στο cheesecake έριξε προκειμένου να της κλέψει την ταυτότητα. Φωτογραφία: Pexels
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια Ρωσίδα που διαμένει στο Μπρούκλιν των ΗΠΑ, κατηγορείται πως δημητηρίασε με cheesecake μία γυναίκα που την έμοιαζε εκπληκτικά προκειμένου να της κλέψει την ταυτότητα και άλλα περιουσιακά στοιχεία.

Η 42χρονη Βικτόρια Νασίροβα, κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, διάρρηξης, επίθεσης και άλλων κατηγοριών και είχε συλληφθεί τον περασμένο Μάρτιο.

Οι εισαγγελείς λένε πως η Νασίροβα επισκέφθηκε το σπίτι μιας άλλης Ρωσίδας, που της έμοιαζε πολύ, στο Κουίνς, το 2016 με ένα cheesecake στο οποίο είχε βάλει ηρεμιστικά. Αναφέρουν επίσης, πως το θύμα, ηλικίας 35 ετών, έφαγε το cheesecake, αρρώστησε και λιποθύμσε. Βρέθηκε την επόμενη μέρα στο κρεβάτι της, αναίσθητη, με χάπια διάσπαρτα γύρω της, σαν να προσπαθούσε δήθεν να αυτοκτονήσει.

Το θύμα αργότερα διαπίστωσε πως είχαν εξαφανιστεί το διαβατήριό της, η κάρτα εργασίας της, το χρυσό της δαχτυλίδι και μετρητά.

Η Νασίροβα αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι και 25 χρόνια αν καταδικαστεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δηλητηρίαση cheesecake ρωσίδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ