Ο Κουβέλης απέφυγε τους δημοσιογράφους - Πήγε και έφυγε από το Προεδρικό... με αυτοκίνητο [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Κουβέλης απέφυγε τους δημοσιογράφους - Πήγε και έφυγε από το Προεδρικό... με αυτοκίνητο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διακριτικός πολύ..ήταν ο Φώτης Κουβέλης στην τελετή ορκωμοσίας των νέων μελών της κυβέρνησης.

Ο νέος αναπληρωτής υπουργός Αμυνας όπως φάνηκε θέλησε να αποφύγει τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και σε αντίθεση με τους συναδέλφους του, όχι μόνο έφθασε στο Προεδρικό Μέγαρο με αυτοκίνητο, αλλά ακόμα και για τα λίγα μέτρα από το Προεδρικό στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου ακολούθησε μίνι σύσκεψη υπό τον Αλέξη Τσίπρα και τον προκατοχό του Δημήτρη Βίτσα, πήγε επίσης με αυτοκίνητο.

Αλλωστε ήξερε τι θα αντιμετώπιζε αφού από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η παρουσία του στο Υπουργείο Αμυνας, όλα τα ΜΜΕ δημοσίευσαν παλιές του δηλώσεις ότι «Συμμαχία της Αριστεράς με στήριξη του Κου Καμμένου δεν την νοούμαι και δεν την συζητάμε».

 Ο Κουβέλης απέφυγε τους δημοσιογράφους - Πήγε και έφυγε από το Προεδρικό... με αυτοκίνητο [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Τώρα είναι υφιστάμενος του Πάνου Καμμένου ο οποίος στο παρελθόν έχει αναφερθεί κατ επανάληψη με απαξιωτικό τρόπο για τον Φώτη Κουβέλη. Πρίν από λίγο ο Φώτης Κουβέλης αποχώρησε από το Μέγαρο Μαξίμου, φυσικά χωρίς να συναντήσει τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από το πρωθυπουργικό γραφείο.

Το βίντεο με την άφιξη του Φώτη Κουβέλη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Και η αποχώρησή του..

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κουβέλης ορκωμοσία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ