Κύπελλο Ελλάδος: Λάρισα vs ΑΕΚ σε τεταμένη ατμόσφαιρα, στην πρώτη «μάχη» για την πρόκριση στον τελικό - iefimerida.gr

Κύπελλο Ελλάδος: Λάρισα vs ΑΕΚ σε τεταμένη ατμόσφαιρα, στην πρώτη «μάχη» για την πρόκριση στον τελικό

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ημιτελικά Κυπέλλου... πράξη δεύτερη απόψε, με την ΑΕΛ να φιλοξενεί την ΑΕΚ (19:30, Cosmote Sport 1 HD).

Χθες ο ΠΑΟΚ πέρασε άνετα από τη Νέα Σμύρνη, επικρατώντας του Πανιωνίου με 3-1, και έβαλε υποθήκη για τη δεύτερη σερί συμμετοχή του στον τελικό.

Σήμερα, στο AEL FC Arena, η Λάρισα θέλει να κάνει την έκπληξη και να φέρει σε δύσκολη θέση την κουρασμένη ΑΕΚ ενόψει της ρεβάνς.

Ο κόουτς των γηπεδούχων, Ντόστανιτς, δεν υπολογίζει στους Περόνε, Λαγό που είναι τιμωρημένοι, αλλά και στον τραυματία Γκόικοβιτς, ενώ η αποστολή της ομάδας είναι η εξής: Μπόζοβιτς, Ξενοδόχοφ, Ζίζιτς, Χούμπτσεφ, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Ουάλας, Γκόλιας, Φατιόν, Μπάλλας, Μασούρας, Λεοζίνιο, Μιλισάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς, Μλαντένοβιτς, Δερμιτζάκης, Ντέλετιτς, Κριζμάν, Ναζλίδης, Μακρής.

Στο στρατόπεδο της «Ένωσης», τώρα, εκτός πλάνων του Χιμένεθ είναι οι Έλντερ Λόπες, Παναγιώτης Κονέ, Ούρος Τσόσιτς, Αντρέ Σιμόες, Μάρκο Λιβάγια και Γιώργος Γιακουμάκης.

Έτσι, για ακόμη μια φορά φέτος η σύνθεση της ΑΕΚ θα είναι, τρόπον τινά, «πειραματική», ενώ την αποστολή αποτελούν οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας, Μασούντ, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Μοράν, Γιούσης, Αραούχο, Αντωνίου.

Υπενθυμίζεται ότι τα... αίματα ανέβηκαν όταν η ΑΕΛ ζήτησε να γίνει αντιντόπινγκ κοντρόλ, αφήνοντας σαφή υπονοούμενα, με την ΑΕΚ να μιλά για αισχρή προσβολή και στη συνέχεια την ομάδα του Κάμπου να απαντά ότι «σεβόμαστε την ιστορία της ΑΕΚ αλλά και τη δική μας. Το θέμα θεωρείται λήξαν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κύπελλο Ελλάδος Λάρισα αεκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ