Μπαίνει στο χειρουργείο ο Νεϊμάρ -Αγνωστο το πότε επιστρέφει - iefimerida.gr

Μπαίνει στο χειρουργείο ο Νεϊμάρ -Αγνωστο το πότε επιστρέφει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τελικά ο Ουνάι Έμερι διαψεύστηκε! Πριν από λίγα 24ωρα ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν διέψευδε τα σενάρια για επέμβαση στο Νεϊμάρ, ωστόσο, τα πράγματα εξελίχθηκαν εντελώς διαφορετικά.

Ο Βραζιλιάνος σταρ των πρωτοπόρων της Ligue 1 θα μπει οριστικά στο χειρουργείο στα τέλη της εβδομάδας, καθώς όπως διαπιστώθηκε δεν είναι δυνατό να αντιμετωπιστεί διαφορετικά ο τραυματισμός του στο ματς της περασμένης Κυριακής (25/02) με την Μαρσέιγ (κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού).

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος του Παρισιού αναφέρει: «Μετά τις εξετάσεις, αλλά και τη σύμφωνη γνώμη του παίκτη, αποφασίστηκε ότι η εγχείρηση είναι η ιδανικότερη λύση. Ο Νεϊμάρ θα εγχειριστεί στη Βραζιλία στα τέλη της εβδομάδας.» Ο χρόνος απουσίας του παίκτη δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παρί Σεν Ζερμέν Νεϊμάρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ