Ο Μάριος Σαλμάς δεν υπογράφει την προανακριτική της ΝΔ κατά Ξανθού, Πολάκη, Κουρουμπλή - iefimerida.gr

Ο Μάριος Σαλμάς δεν υπογράφει την προανακριτική της ΝΔ κατά Ξανθού, Πολάκη, Κουρουμπλή

Φωτογραφία: Intimenews/ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο βουλευτής της ΝΔ Μάριος Σαλμάς, δεν υπογράφει την πρόταση του κόμματός του για σύσταση προανακριτικής για τους υπουργούς κ.κ. Ανδρέα Ξανθό, Παναγιώτη Κουρουμπλή και Παύλο Πολάκη.

Οπως αναφέρει σε συνομιλητές του, ο διαχωρισμός του από τους χειρισμούς της ΝΔ στην υπόθεση Novartis οφείλεται στο ότι δεν θέλει να λειτουργήσει εκδικητικά έναντι των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν θα κάνω αυτά που μου κάνουν» φέρεται να λέει ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας.

Από την άλλη πλευρά, πηγές της Νέας Δημοκρατίας όταν ερωτήθηκαν για την στάση του κ. Σαλμά παρέπεμψαν τους δημοσιογράφους να απευθυνθούν στον βουλευτή για εξηγήσεις.

«Τηλεφωνήστε στον κ. Σαλμά και ρωτήστε τον γιατί δεν υπογράφει» ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Η στάση του κ.Σαλμά πάντως έχει προκαλέσει μεγάλη δυσαρέσκεια στην ηγεσία του κόμματος, ενώ ταυτόχρονα από το Μοσχάτο διαμηνύουν ότι «το κόμμα πρέπει να προχωρήσει συντεταγμένα».

Αλλες πηγές από τη ΝΔ αναφέρουν ότι έχει δοθεί διορία 1 ώρας στον κ. Σαλμά για να συνυπογράψει το αίτημα για Προανακριτική εναντίον 3 υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ, για τη Novartis. Σε διαφορετική περίπτωση, αναφέρουν οι ίδιες πηγές «θα συγκληθεί το πειθαρχικό για να διαγραφεί ο κ. Σαλμάς από τη ΝΔ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μάριος Σαλμάς Novartis προανακριτική ΝΔ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ