Όλι Ρεν: Η Ελλάδα χρειάζεται νέες επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας - iefimerida.gr

Όλι Ρεν: Η Ελλάδα χρειάζεται νέες επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας

Όλι Ρεν: Η Ελλάδα χρειάζεται νέες επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέες επενδύσεις που θα φέρουν νέες θέσεις εργασίας. Αυτό χρειάζεται η Ελλάδα για να μπεί ξανά σε τροχιά ανάπτυξης τόνισε σε ομιλία του στο Παρίσι ο Ευρωπαίος επίτροπος Οικονομίας Όλι Ρεν.

Σύμφωνα με το κείμενο της ομιλίας του Ολι Ρεν, που διανεμήθηκε στις Βρυξέλλες, για να υπάρξει ανάκαμψη θα πρέπει να υπάρξει προσέλκυση επενδύσεων. Αυτό σημαίνει απαραίτητα ένα αποτελεσματικό και δίκαιο φορολογικό σύστημα, μια αποτελεσματική δημόσια διοίκηση, η καλύτερη αξιοποίηση των πόρων των διαρθρωτικών ταμείων και ένα ανταγωνιστικό κόστος εργασίας.

«Υποστηρίζουμε την Ελλάδα στις προσπάθειές της, με μια άνευ προηγουμένου τεχνική βοήθεια», δήλωσε ο Όλι Ρεν, ο οποίος είπε ακόμη ότι τμήμα της απάντησης στην κρίση χρέους είναι η βιώσιμη λύση για την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον κοινοτικό επίτροπο, η συμφωνία τής προηγούμενης εβδομάδας για το δεύτερο πρόγραμμα, θα συμβάλει στην αποκατάσταση της βιωσιμότητας του χρέους και στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ