Γλυκιά κίνηση από τον σύζυγο της Σερένα Γουίλιαμς -Εβαλε αφίσες σε δρόμους με μήνυμα «Η καλύτερη μαμά» [εικόνες] - iefimerida.gr

Γλυκιά κίνηση από τον σύζυγο της Σερένα Γουίλιαμς -Εβαλε αφίσες σε δρόμους με μήνυμα «Η καλύτερη μαμά» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο συνδυασμός της εργασίας με τη μητρότητα δεν είναι εύκολη αποστολή. Το ξέρουν όλες οι γυναίκες του κόσμου. Για αυτό, ο Αλέξις Οχανιάν αποφάσισε να... ενθαρρύνει λίγο τη Σερένα Γουίλιαμς.

Ο συνιδρυτής του Reddit και σύζυγος της πρωταθλήτριας του τένις της ετοίμασε μία έκπληξη. Εβαλε τέσσερις αφίσες σε δρόμους, στη διαδρομή που θα ακολουθήσει εκείνη πηγαίνοντας στο τουρνουά Indian Wells, την επόμενη εβδομάδα.

Το μήνυμά τους απλό «Η καλύτερη μητέρα όλων των εποχών» και το... μοντέλο που πόζαρε σε αυτές, το πιο αγαπητό πρόσωπο για την Γουίλιαμς: η κόρη της.

«Θέλαμε και οι δυο μας να την καλωσορίσουμε πίσω στην ενεργό δράση του τένις», εξήγησε ο Οχανιάν. Η Γουίλιαμς έφερε στον κόσμο την κόρη της πριν από πέντε μήνες και το Indian Wells είναι το πρώτο τουρνουά στο οποίο θα παίξει μετά την εγκυμοσύνη.

These just went up on alongside I-10 into Palm Springs. @olympiaohanian & I wanted to welcome her back to tennis. Designed them myself, with some help from Jr. #GMOAT

A post shared by Alexis Ohanian Sr. (@alexisohanian) on Feb 27, 2018 at 7:23am PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σερένα Γουίλιαμς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ