Πεταλωτής: Η συζήτηση περί συμμαχιών δεν είναι ταμπού - iefimerida.gr

Πεταλωτής: Η συζήτηση περί συμμαχιών δεν είναι ταμπού

Πεταλωτής: Πρέπει όλοι να τοποθετηθούν στο θέμα των συμμαχιών στο ΠΑΣΟΚ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την εκλογή προέδρου στο ΠΑΣΟΚ και την κίνηση των παραγωγών, μίλησε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Πεταλωτής. Εκτίμησε ότι η προσέλευση στην εκλογική διαδικασία θα είναι στοιχειωδώς αξιοπρεπής και πρόσθεσε ότι θα πρέπει όλοι να τοποθετηθούν και στο θέμα των συμμαχιών.

«Θα πρέπει να μην χτυπάμε στο γάμο του Καραγκιόζη, αλλά θα πρέπει συγκεκριμένα και μέσα από πολιτικά κριτήρια και πολιτική συζήτηση, να καθορίσουμε και τις τυχόν συμμαχίες μας μετά τις εκλογές. Δεν μπορούμε, μετά το εκλογικό αποτέλεσμα, να σκεφτούμε το τι θα κάνουμε. Θα πρέπει να τα έχουμε ξεκαθαρίσει πιο μπροστά. Η συζήτηση περί συμμαχιών δεν είναι μια συζήτηση ταμπού. Είναι μια πολιτική συζήτηση και φυσικά θα πρέπει να την έχουμε ξεκάθαρη και ως χώρος και ως ΠΑΣΟΚ».

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, χαρακτήρισε θετική την κίνηση με την απευθείας προμήθεια προϊόντων από τους παραγωγούς, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα υποκαταστήσει τα καταστήματα τροφίμων.

Ο υφυπουργός είπε, πως «το ότι άρχισε ο κόσμος να αντιμετωπίζει την κρίση με τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, το θεωρώ θετικό, αρκεί να μην ξεφύγουμε και να μην υποκαταστήσουμε τα καταστήματα τροφίμων. Οι μεσάζοντες πάντα ήταν ένα ζήτημα, τους οποίους κυνηγάμε σαν φαντάσματα, ως ελληνική πολιτεία και ποτέ δεν τους πιάνουμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ