Super League: «Χ»αμένη ευκαιρία να βρεθεί στην 5η θέση για τον ΠΑΣ Γιάννινα - iefimerida.gr

Super League: «Χ»αμένη ευκαιρία να βρεθεί στην 5η θέση για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έδωσε συνέχεια στις σημαντικές νίκες επί του Παναθηναϊκού και του Πλατανιά (εκτός έδρας) ο ΠΑΣ Γιάννινα, κόντρα στον Λεβαδειακό.

Έτσι, δεν κατάφερε να πιάσει στην πέμπτη θέση τον Πανιώνιο, μια θέση που οδηγεί στο Europa League της ερχόμενης περιόδου.

Φουριόζοι μπήκαν στο παιχνίδι οι γηπεδούχοι και μόλις στο πρώτο δεκάλεπτο κατάφεραν να γίνουν τουλάχιστον τρεις φορές απειλητικοί, την ώρα που οι ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού δεν μπορούσαν να κρατήσουν μπάλα και αντιμετώπιζαν αρκετά προβλήματα από την αριστερή πλευρά.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έφτανε αρκετά εύκολα στην αντίπαλη περιοχή στα πρώτα λεπτά, στο 3’ και στο 6’ ο Μανθάτης επιχείρησε σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Ομοίως και στο σουτ που έκανε ο Χαλκιαδάκης στο 8ο λεπτό.

Οι Γιαννιώτες συνέχισαν να πιέζουν, οι Βοιωτοί εξακολουθούσαν να έχουν πολλά προβλήματα στην ανάπτυξή τους, ο Μητρόπουλος προσπαθούσε να βοηθήσει τον Σουμπίνιο, ενώ ο Μαρκόβσκι δεν ακούμπησε τη μπάλα στο πρώτο ημίχρονο και γενικά οι παίκτες του Ανιγκό ήταν εξαιρετικά παθητικοί στο παιχνίδι τους.

Στο 21' καλή εκτέλεση φάουλ με φάλτσο από τον Καρανίκα, ο Τσαμπούρης ακούμπησε τη μπάλα και της άλλαξε την πορεία, με τον Σωτηρίου τελικά να μπλοκάρει την μπάλα. Δύο λεπτά μετά, νέο δυνατό σουτ του Μανθάτη, πέρασε και πάλι άουτ.

Η πρώτη τελική του Λεβαδειακού έγινε στο 24ο λεπτό όταν ο Τσαμπούρης έκανε ένα τρομερό σουτ πολλά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή προσπαθώντας να αιφνιδιάσει τον Βελλίδη, η μπάλα πήρε τροχιά προς την εστία και τελικά ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ έδιωξε σε κόρνερ.

Ο ΠΑΣ είχε την κατοχή της μπάλας (65-35%), αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει κλασικές ευκαιρίες, ενώ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε μια πολύ περίεργη φάση στο 37ο λεπτό, όταν ο Μαρκόβσκι γκρέμισε τον Μπέριο μέσα στην περιοχή της ομάδας του, παρατηρήθηκε με κίτρινη κάρτα αλλά χωρίς να δοθεί πέναλτι, καθώς δεν είχε εκτελεστεί ακόμα το κόρνερ της ομάδας του.

Ο απίστευτος τραυματισμός του Φαβάρο Αμαράλ από το... σημαιάκι του κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός ανέβασε αρκετά την απόδοσή του, ισορρόπησε το παιχνίδι και θα μπορούσε να «κλέψει» τη νίκη αν ο Γιακουμάκης έβρισκε καλά την μπάλα στην έξυπνη πάσα του Ομπιόρα στο 73', ενώ έχασε τον Λεονάρντο και τον Ζαραδούκα με τραυματισμούς. Από την πλευρά του ο ΠΑΣ δεν μπόρεσε να συνεχίσει στα υψηλά στάνταρ του πρώτου 45λεπτου, παρά τις αλλαγές (και εσωτερικές) του Γιάννη Πετράκη, αλλά και το ντεμπούτο του Σουηδού επιθετικού Χέλκβιστ που αγωνίστηκε για ένα ημίωρο.

Κάπως έτσι, με τον ρυθμό του αγώνα στους «Ζωσιμάδες» να πέφτει όσο περνούσε η ώρα και τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών να γίνονται όλο και πιο βεβιασμένες, λόγω και της κούρασης, ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακός «συμβιβάστηκαν» με το 0-0, ένα αποτέλεσμα που αδικεί κάπως την προσπάθεια των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο, όταν είχαν την υπεροχή και έχασαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, ενώ παράλληλα τους στερεί δύο πολύτιμους βαθμούς και «ψαλιδίζει» τις ελπίδες τους για έξοδο στο Europa League.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Super League ΠΑΣ Γιάννινα Λεβαδειακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ