Η ομορφιά αυτού του πιάτου είναι φυσικά η απλότητά του.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε αγνά προϊόντα, κατά προτίμηση βιολογικά λαχανικά. Ψάξτε μια βιολογική λαϊκή στη γειτονιά σας, κάντε τον κόπο να ανακαλύψετε ένα βιολογικό κατάστημα κοντά σας. Αλλιώς, τα λαχανικά εντατικής καλλιέργειας είναι επιβαρυμένα με φυτοφάρμακα, δεν αξίζει να λέτε ότι τρώτε λαχανικά.
Υλικά
- Μισό κιλό μανιτάρια, μικρού μεγέθους
- Μισό κουνουπίδι
- 2 φλυτζάνια ντοματίνια
- 12 σκελίδες σκόρδο
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- Μείγμα δεντρολίβανο, θυμάρι, ρίγανη
- Αλάτι, πιπέρι, μαϊντανό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
- Ανάψτε τον φούρνο στους 200 βαθμούς
- Πλύντε καλά τα λαχανικά, καθαρίστε τα σκόρδα
- Σε μεγάλο μπολ βάλτε όλα τα λαχανικά μαζί -Προσθέστε το ελαιόλαδο και τα αρωματικά, αλάτι και πιπέρι
- Ανακατέψτε καλά ώστε να πάρουν γεύσεις
- Στρώστε λαδόχαρτο σε ταψάκι, τοποθετήστε τα λαχανικά
- Ψήστε για 20-30 λεπτά, γαρνίρετε με μαϊντανό
Αν σας αρέσουν οι πατάτες, κάντε άλλον συνδιασμό, με τον ίδιο τρόπο ψησίματος:
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο