Τσίπρας στην τετραμερή: Ευρωτουρκική συνεργασία για να μην υπάρχουν εντάσεις στο Αιγαίο -Τι απάντησε η Μέρκελ - iefimerida.gr

Τσίπρας στην τετραμερή: Ευρωτουρκική συνεργασία για να μην υπάρχουν εντάσεις στο Αιγαίο -Τι απάντησε η Μέρκελ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εντατικοποίηση της συνεργασίας στο μεταναστευτικό συμφωνήθηκε κατά τη διάρκεια της τετραμερούς Τσίπρα-Μέρκελ-Γιούνκερ-Μπορόσοφ.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, τόνισε οτι η Ευρωτουρκική συνεργασία στον τομέα της μετανάστευσης απαιτείται για να μην υπάρχουν εντάσεις στο Αιγαίο.

Και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Καγκελάριος δήλωσε πως η στήριξη της Γερμανίας προς την Ελλάδα σε αυτό το θέμα είναι δεδομένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες,μεταξύ των σημείων, τέθηκε η Γερμανική και Ευρωπαική υλικοτεχνική υποστήριξη και ανθρώπινου δυναμικού για τη διαχείριση συνόρων καθβλς και υποστήριξη της Ευρωπαικής Επιτροπής για την επιτάχυνση των διαδικασιών ασύλου.

Ακόμη, από όλους τονίστηκε ότι η Ευρωπαική συνεργασία στον τομέα του μεταναστευτικού είναι αποτελεσματική και πρέπει να διαφυλαχθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέξης Τσίπρας Άνγκελα Μέρκελ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ