Ληστής πήδηξε από το μπαλκόνι για να αποφύγει τη σύλληψη - iefimerida.gr

Ληστής πήδηξε από το μπαλκόνι για να αποφύγει τη σύλληψη

αστυνομία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όταν οι τρεις ληστές εισέβαλαν στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου σε πολυκατοικία στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι οι δύο θα κατέληγαν στη φυλακή και ο τρίτος στο νοσοκομείο.

Οι τρεις δράστες ηλικίας 35, 37 και 28 ετών μπήκαν σε διαμέρισμα και αφού το έκαναν άνω κάτω άρπαξαν από την ιδιοκτήτρια 200 ευρώ, πέντε χρυσές λίρες, χρυσαφικά, ηλεκτρονικές συσκευές και δύο κινητά τηλεφωνά. Λίγο πριν φύγουν όμως έγιναν αντιληπτοί και οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία.

Στην προσπάθειά τους να διαφύγουν χτύπησαν την ένοικο, αλλά ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν. Ο 35χρονος όμως στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύλληψη πήδηξε από το μπαλκόνι και τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ