Μακαρόνι με ντομάτα και βότκα - iefimerida.gr

Μακαρόνι με ντομάτα και βότκα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πεντανόστιμη, κλασική συνταγή, καλύτερη με χοντρά μακαρόνι.


Υλικά

  • 500 γραμμάρια μακαρόνι
  • 5 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
  • 4 σκελίδες σκόρδο
  • 1/2 κουταλάκι γλυκού μπούκοβο
  • 1 κουτί ντομάτα κονκασέ
  • 2 κουταλιές σούπας βότκα
  • 1 μικρό κουτάκι κρέμα γάλακτος
  • Μαϊντανό ψιλοκομμένο, αλάτι και πιπέρι
  • Παρμεζάνα τριμμένη
Μακαρόνι με ντομάτα και βότκα | iefimerida.gr 0

Εκτέλεση

  • Σε τηγάνι ροδίστε το σκόρδο με το ελαιόλαδο -Προσθέστε το μπούκοβο και αλάτι, ανακατέψτε για 3 λεπτά
  • Προσθέστε την ντομάτα κονκασέ και αφήστε να σιγοβράσει για 15 λεπτά
  • Βράστε τα μακαρόνι σε αλμυρό νερό, σουρώστε καλά και ρίξτε τα στο τηγάνι
  • Προσθέστε την βότκα και την κρέμα γάλακτος
  • Χαμηλώστε τη φωτιά και αφήστε να βράσει για 1 ως 2 λεπτά, ώστε τα μακαρόνι να απορροφήσουν τη σάλτσα
  • Γαρνίρετε με μαϊντανό και παρμεζάνα και σερβίρετε
Μακαρόνι με ντομάτα και βότκα | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή μακαρόνι ντοματα βότκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ