Διαψεύδει τώρα ο Καρχιμάκης την «Κίνηση ΓΑΠ» με τα δολάρια - iefimerida.gr

Διαψεύδει τώρα ο Καρχιμάκης την «Κίνηση ΓΑΠ» με τα δολάρια

Διαψεύδει τώρα ο Καρχιμάκης την «Κίνηση ΓΑΠ» με τα δολάρια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια απίστευτη ιλαροτραγωδία εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες με αφορμή την «Κίνηση ΓΑΠ», την πρωτοβουλία αγνώστων να εκφράσουν την υποστήριξη τους σε μια νέα υποψηφιότητα Παπανδρέου για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

Μετά τον σάλο που ξέσπασε στο διαδίκτυο, το ΠΑΣΟΚ αναγκάστηκε να βγάλει επίσημη ανακοίνωση με την οποία... διαψεύδει κάθε σχέση με την εν λόγω κίνηση, την οποία μάλιστα αντιμετωπίζει ως απάτη, ενώ όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση το θέμα είναι πλέον στα χέρια της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να εξιχνιαστεί.

Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ έχει ως εξής:

«Κείμενο το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας και το σχετικό blog στο οποίο παραπέμπει, με την υπογραφή "Κίνηση φίλων ΓΑΠ", καθώς και η σελίδα οικονομικών προσφορών σε δολάρια (!), στην οποία στην συνέχεια σε οδηγεί, για την οικονομική ενίσχυση του blog, αλλά με το παραπλανητικό τίτλο "Κίνηση ΓΑΠ", προφανώς ουδεμία σχέση έχουν με το ΠΑΣΟΚ και τον Πρόεδρό του, Γιώργο Α. Παπανδρέου, και ήδη όλη αυτή η απάτη ερευνάται από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ύστερα από καταγγελία του Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος και καταγγελίες πολιτών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ