Πολλοί οι «αφηρημένοι» βουλευτές στη λίστα Βενιζέλου με τα εμβάσματα - iefimerida.gr

Πολλοί οι «αφηρημένοι» βουλευτές στη λίστα Βενιζέλου με τα εμβάσματα

Πολλοί οι «αφηρημένοι» βουλευτές στη λίστα Βενιζέλου με τα εμβάσματα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκπλήξεις προβλέπεται να φέρει στο φώς ο τυπικός έλεγχος που αποφασίστηκε να γίνει από τους ορκωτούς ελεγκτές στα χρηματικά εμβάσματα που έστειλαν βουλευτές στο εξωτερικό την περίοδο 2009-2011.

Σύμφωνα με πληροφορίες αρκετοί από τους βουλευτές στον έλεγχο που έγινε για την συγκεκριμένη χρονική περίοδο εμφανίζονται «αφηρημένοι» αφού όπως προκύπτει από την λίστα Βενιζέλου δεν δικαιολογούν επαρκώς τα χρηματικά εμβάσματα που έστειλαν έξω από την χώρα.

Στην συνεδρίαση των μελών της επιτροπής την Τρίτη θα παρουσιαστούν τα πρώτα ευρήματα από τον έλεγχο που πραγματοποιούν οι ορκωτοί λογιστές σε όλα τα πολιτικά πρόσωπα που σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών έβγαλαν στο εξωτερικό ποσά μεγαλύτερα των 100.000 ευρώ την περίοδο 2009 – 2011.

Φαίνεται ότι σε αρκετές περιπτώσεις οι ελεγκτές εντόπισαν «προβλήματα» καθώς τα ποσά που εμφανίζονται να στέλνουν ορισμένοι βουλευτές δεν δικαιολογούνται ή δεν φαίνονται στις δηλώσεις «πόθεν έσχες»! Πιθανότατα, τις επόμενες ημέρες ο πρόεδρος της επιτροπής Βαγγέλης Αργύρης θα ζητήσει απο τους συγκεκριμένους υπόχρεους να δωσουν επιπλέον εξηγήσεις

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ